23.10.2014

FIREWORKS

12
3
6

Viime viikonloppu oli hyvä. Perjantaina istuskeltii karaokebaarissa ja sunnuntiana tehtiin taas pikku päiväretki. Lauantaina meidän piti mennä kahen vaihtaritytön kaa rannalle piknikille auringonlaskun aikaan, mutta noh koska suomalais-espanjalainen aikataulutus vähän petti oli siellä ihan pimeetä kun päästiin perille... No ei se mitään, sillä Riminissä oli joku ihan huikee ilotulitustapahtuma juttu. En tienny siitä etukäteen, mutta onneks olin varoiks ottanu kameran mukaan! Ne raketit oli nimittäin ihan m i e l e t t ö m i ä.

Maanantai taas oli niitä päiviä, jollon nää ulkomailla asumisen parhaat puolet pääs näkyviin. Olin mun kielikoululla yheksän pintaan ja siellä ei ollut ketään. Rakennus kiinni ja pihalla odotteli mun lisäks yks ukrailanainen ja kaks kiinalaista. Meijän tunnit alkaa 9.10 joten vielä varttii yli ei ehkä oo ihmeellistä, ettei ykskään italialainen ole saapunut paikalla, mut 9.20 todettiin ettei tänne kyllä vissiin kukaan oo tulossa. Mun odettelutoverit ei oikeestaan puhunu englantia, mutta ukrainalaisen naisen kaa meillä oli sen verran yhteistä kieltä, että päätettiin polkasta sille koululle, jossa käytiin aikanan ilmottautumassa kursille. Ensiks ei meinattu edes päästä sisälle kun ei osattu avata pihaporttia, mutta ei ne haasteet siihenkään kyllä loppuneet. Koska italiaa ulkomaalaisille -kouluun ei tietenkään kannatta palkata ketään englannintaitosta, viiden naisen yhdistettyä kielipäänsä ja soitettuansa muutaman puhelun, meille vihdoin kerrottiin että tunnit on tiistaina, keskiviikkona ja perjantaina. Eikä maanantaisin, niinkun niissä papereissa luki jotka sain kurssille ilmottautuessani. Only in Italy. Ei se mitään, ihan mielelläni mä herään maantai aamuna ennen kahdeksaa.

TRANSLATION: Last weekend was good. On Friday we went to karaokebar, on Saturday I saw those amaizing firewoks and on Sunday there was again time for little daytrip.And oh well, on Monday I was happily going to my Italian class just to figure out (after many twist and turns) that my classes are on Tueeday, Wednesday and Friday...not on Mon-Wed-Fri as there were written. Only in Italy.

2 kommenttia:

 1. Toi toka kuva on iha mielettömän hieno!! :o
  Sun kommeluksia on kyllä parasta lukee täältä :D (koska ei, suomessa ei toki oo yhtään tylsää)
  On iksu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sanni! :) Kommelluksilta joo ei voi välttyä, kun en tosiaan osaa puhua italiaa...mut jos ne pikkuhiljaa vähän vähenis niin ei kyllä haittais! Mullakin ikävä <3

   Poista