17.10.2014

LAGO ANDREUCCIO

12

Tiistaina oli Riminin suojelupyhimyksen päivä eli ei koulua eikä töitä. Joten mentiin host perheen kanssa tollaselle pienelle järvelle päivällä kalastamaan ja rentoutumaan. Tai eihän se mikään oikee järvi ollu, enemmänkin lampi. Mutta siellä tuoksu järeveltä ja metsältä. Putoavilta lehdiltä, puhtaalta ilmalta ja alkusyksyltä. Melkein kuin oisi ollu taas Suomessa.

Tällä hetkellä saattaisin tarvita vähän lisää tollasia rauhottavia maisemia. Mun toka italian tunti oli ihan katastrofi. Edetään sairaan nopee ja tänään mulle lätkästiin käteen moniste josta ymmärsin ehkä kaks ekaa lausetta. Ennen tota tuntia osasin numerot yhdestä kymmeneen ja nyt vissiin pitäis osaa 1-1000. Niin ja kellon ajat. Oon varmaan koko luokan huonoin, en ymmärrä tyyliin sanaakaan mitä se opettaja puhu ja tuijotin vaan tyhmänä eteenpäin. Ja turhautti aivan sairaasti.

TRANSLATION: In Tuesday there was a public holiday in Rimini so we went to fishing to that little lake with my host family. At the moment I would need that kind of peaceful landscape, I guess. My second italian lesson was a catastrophe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti