16.10.2014

MAY I HAVE ONE FERRARI, PLEASE?

F1
F3
F2
F5
F4F6

Paikka johon en vapaaehtoisesti eksyis varmaan ikinä: Modenan Ferrari museo. Oon kuitenkin ihan tyytyväinen että mut "pakotettiin" tonne koska olihan toi nyt lopulta aika pirun siisti kuitenkin! Samalla reissulla kohtasin yhen pahimmista sadekuuroista elämäni aikana. Vannon että autolta sisälle oli maksimissaan 200m mutta sinä aikana taivas ihan oikeasti repesi ja kastuttiin läpimäräks. Anyways löysin myös auton minkä hankkisin, jos mulla nyt sattuis olemaan ylimääräset 6.8 miljoonaa takataskussa, tai oikeestaan vielä vähän enemmän, sillä maailmanympärysmatka, rantahuvila ja Chanelin 2.55 menis kyllä oman Ferrarin edelle,

Mitäs muuta Italian auringon alle: mulla alko keskiviikkona vihdosta viimein italian tunnit, oon tutustunu yheen espanjalaiseen tyttön sekä tavannut italialaisen tytön joka oli vuos sitten Suomessa au pairin.  Ruoka on edelleen hyvää, jäätelö & valkkari halpaa ja läpötila hipoo lähes plus kahtaviittä (kuulemma harvinaista tähän aikaan vuodesta, mutta ei valittamista.)

TRANSLATION: Ferrari museum of Modena, place where I wouldn't think I'll go ever but I'm happy that I ended up there because - well it was pretty cool! And life is still good in Italy: food is great, ice cream & wine are cheap and the temperature is almost +25 everyday! Besides I finally started my italian classes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti