26.2.2015

COME STAI?

123.2456

Muutama sekalainen kuva sekalaisten kuulumisten kera. Ihan ensimmäiseks toi sää: siis nyt ihan oikeesti. Tää on täälaista joka toinen viikko meininkiä, viime viikolla porotti aurinko ja oli jo ihan kevät ja nyt vaan on tasasen harmaata tai vaihtoehtosesti sataa kaatamalla. Toiseksi, kuusi päivää sitten tuli tasan viisi kuukautta täyteen. Viisi kuukautta suloista italialaista elämää takana. Reilu yksi edessä. En oo ostanut vielä lentolippuja kotiin, koska katoin niitä viime viikolla ja ne oli ihan masentavan kalliita. Äiti ja isi hei jos haluutte tosissaan tyttärenne kotiin, niin mitä jos vähän sponsoroisitte mua, vinkvink. Täytyy kyllä sanoa, että lähtöön liittyy todella sekalaisia fiiliksiä. Oikeestaan en haluis edes ajatella sitä ollenkaan vaan nauttia vielä täysillä Italiasta. Ostettiinkin just junaliput Firenzeen ens viikonlopuksi!

Mitäs muuta...tässähän tää viikko on mennyt. Mä ja lenkkarit ollaan taas kavereita (vähän pakon edestä) sillä jotain näille jäätelö-kiloille on tehtävä. Tiistaina taas oli oikee epäonnen päivä hukkasin yhden avaimen, hajotin farkkujen vetoketjun ja illalla meinasin pyöräillä auton kylkeen. Samassa rytäkässä sitten lähti pyörästä ketjut, mutta onneks vanhempi italialainen herrasmies tuli auttamaan typerää suomityttöä, joka ei sitten osannutkaan muuta kuin hokea "Grazie mille, grazie mille." No vastapainoks tiistaina myös juhlittiin mun kamun tupareita, syötiin hyvin ja tanssittiin vähän tangoa keskiyönaikaan.

TRANSLATION: Just some photos and some greeting from here. Now I've been in Italy exactly five months and six days. About one more month to go. Really mixed feelings. I don't want to go and I don't even want to think about going. Besides I looked flight tickets and those are damn expensive. Mom, dad if you really really want me back home would you like to give some financial help?

6 kommenttia:

 1. Eikä!! Tangoa keskiyöllä! Kuulostaa ihan hullun hauskalta :D Voi kunpa olisi nuori jälleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha se oli kieltämättä aika viihdyttävää! :D

   Poista
 2. Rakastan sun blogia, ihan mielettömiä kuvia! Ja fiilaan Sibeliuksen sitaattia :D Täällä sua jo ootellaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 ja jep Sibelius oli harvinaisen oikeessa ton sanoessaan

   Poista
 3. Vau, kuulostaa nii hyvältä! Kuvat ihan taju upeita taas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämä täällä on vaan aika parasta ja kiitoksia! :)

   Poista