25.4.2015

LAST FROM ITALY TROUGH MY PHONE

1A-vert

Ei menny ihan niinku Strömssössä. Ei tän kollaasin suhteen eikä noin muutenkaan elämässä. Mökille lähtö kaatu siihen, että meikätytö nappas itelleen jonkun vähän rajumman pöpön ja makasinkin kaks päivää sängyn pohjalla tekemässä kuolemaa. No nyt ollaan kuitenkin takas elävien kirjoissa. Tällä hetkellä elämä kulkee aika samanlaisena päivästä toiseen. Lue, syö, lue, nuku. Eikä viikonpäivillä ole niin väliä. Torstai, sunnuntai, tiistai - ainoastaan sellainen yleinen ärsytyksen taso vaihtelee.

Kuvituksena pieniä suuria hetkiä Italian auringon alta puhelimen muistista. Taistelin tän kollaasin kanssa ihan törkeen kauan enkä silti saanut kaikkia kuvia mahtumaan nätisti, niin tosta nyt puuttuu muuttama huippuotos. Ikävä. Ihan kamala ikävä.

2 kommenttia:

 1. Italia on aina kiinnostanu ja näijen kuvien & sun tarinoiden myötä entistä enemmän!
  Voin muuten kuvitella et en tuu itekää oman reissun jälkeen sopeutuu suomeen, tää Australia tuntuu niin kodilta kaikin puolin.. onneks viel 7 viikkoo lomailuu nii pystyy vielä nauttii! Tsemppiä paljo sinne sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Italia on kieltämättä aivan ihana maa! En voi kun suositella.
   Ja aijai kateeks käy, ite halusin kans hirmuisesti lähteä Australiaan ja Suomi tökkii nyt aika pahasti (tää ilmasto, joo moro) mut on täällä kotimaassa tietty hyvätkin puolesa. Kiitos paljon ja huikeeta loppu reissua sulle! :)

   Poista