10.6.2015

SWEET LAZYNESS

12345

Tulin sopivasti kesäloman kunniaks kipeeksi. En ihan kunnolla, mut sen verran on flunssaa, että nukuin viime yönä kevyet 12h. Ehkä tää viime aikojen reissaaminen, pää kolmantena jalkana juokseminen ja kaikki stressin laukeaminen on vaan ollut vähän liikaa kropalle. Mitäs minä siis, palaudun viime viikon roadtripeistä ja viikonlopun juhlinnoista. Joskus vaan on aika parasta olla tekemättä yhtään mitään. Kesäsuunnitelmatkin on vielä ihan auki, mutta tässä ehtiihän tässä vielä kaikkee kivaa kehittämään.

Nyt kun on varmaa, että ainakin elokuuhun asti meikätyttö pysyy kotimaan kamaralla, niin en oikeen tiedä mitä tehdä tän bloggaamisen suhteen. Lisää kukkakuvia ja kesäduunien täyteisiä kuulumisia? Vai löytyiskö sieltä ruudun toiselta puolelta kiinnostusta, jos tekisin jonkun "miksi au pairiksi" -postauksen? Kaikki ehdotoukset on tervetulleita.

6 kommenttia:

 1. Mua ainakin kiinnostais au pair postaus! (: Ite ku oon miettinyt, että voisin hyvinkin lähtee jos tässä nyt tulis välivuos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei pitää ruveta siis rustailemaan! Ja kannattaa lähtee jos mahdollisuus tulee :)

   Poista
 2. au pair postaus jee!! ja jaa ihmeessä ihania asujasi<3 jajaja PÄIVÄ KAISAN KAINALOSSA! ja varaan ton anna godbersenin kirjan sitte lainaan kun aikanaan sitä ehdit lainailla :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Au Pair -postaus tulossa ja sit heti kun löydän mulle hovikuvaajan niin lupaan pistää kunnon fäshiön blogin pystyyn, ahhaha.. Ja kirja on harmi vaan kirjaston, niin sitä en voi lainaa mut käy sieltä kipasee :)

   Poista
 3. Ihania kesäisiä kuvia! Ja joo tee ehdottomasti aup air -postaus :-) Mua on pitkään kiinnostanut lähteä au pairiksi!

  http://kiialexandra.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja au pair -postaus on jo tekeillä ja odottaa tuolla luonnoksissa, että kerkeän rustailla sen loppuun :)

   Poista