8.11.2015

LINKKAA BLOGISI TOP5

linkblog1


Rakastuin tähän blogiin sillä sekunilla, kun se uuteen välilehteen latautui. Kuvat, teksti, Roosan tyyli, kaikki. Just tältä mun mielestä hyvät blogit näyttää. Ikuisena matkakuumeilijana interrail-postaukset saa multa erityismaininnan. Käykää klikkailemassa itsenne lukijoiksi.

linkblog2


Sanoisin, että tässä on kasassa täydellisen muotiblogin ainekset. Laadukkaat kuvat, check. Ihania asuja, check. Ja mainittakoon nyt vielä, että Marianne on mielettömän kaunis. Mun pukeutumis inspiraatio nousi just potenssiin kymmenen.

linkblog3.1


Tää löyty jo ennestään mun lukulistalta. Tässä blogissa ehdottomasti parasta on tunnelma. Ulkoasu ja yksinkertaisuudessaan kauniit postaukset. Muuten, funny fact: muistan kun rupesin seuraamaan tätä blogia ja ihmettelin miks Jennin naama näyttää tutulta. Kunnes välähti, että aaaah me ollaan saman lukion kasvatteja, eri vuosiluokkaa vaan.

linkblog4


Tässäkin kohtaa voisi käyttää avainsanaa: tunnelma. Elsan kuvat on todella kauniita ja tyttö osaa myös kirjottaa ihanasti. Ex-au pairina musta on myös kiinnostavaa lukee, millasta se homma on Montanassa.


linkblog6.1


Nyt eletään historiallisia aikoja, sillä tää on ensimmäinen musiikkiblogi ikinä, mitä rupesin seuraamaan. Mutta en voi kun suositella! Matildalla on (no ainakin allekirjoittaneen mielestä) täydellinen musamaku. Täältä löyty jo monta tän hetken lempparia, mutta vähintään saman verran mulle täysin uutta kuunneltavaa. Kolahti ja kovaa.

Täytyy sanoa, että tän postauksen kirjottaminen oli paljo vaikeempi homma kun kuvittelin. Näiden viiden lisäksi linkkasitte monta muutakin huippu blogia, joten kiitos niistä! Nyt meikäläinen lähtee maistelemaan suklaajuustokakkua, jonka eilisiltainen leipominen oli täysi fiasko. Peukut pystyssä, että maku ois kuitenkin hyvä, haha. Hauskaa isänpäivää kaikille siellä ruudun toisella puolella :-)

5 kommenttia: