12.7.2016

VIIMEAIKOINA (SUHTEELLINEN KÄSITE)

2a
1a8a4a5a
6a
6b7a

Oon alottanu tän postauksen jo vaikka kuinka monta kertaa ja jättänyt keksen. Juhannus on juhlittu kaksi viikkoa sitten rennoissa merkeissä mökillä ja tällä hetkellä oon saikulla jo perinteeksi muodostuneessa post-Ruisrock flunssassa. Ruissi oli hyvä, mutta henkilökohtaisesti huonoin tähän mennessä. Sairastuin jo lauantai iltana ja tein kuolemaa teltassa sen sijaa, että olisin reivannut The Chainsmonkersin ja Major Lazerin tahdissa. Ärsyttää noin niinku aika tosi paljon. Muuten oli oiken jees, festari seura mitä parhain ja tieteellinen faktahan on, että Ruisrockissa on aina hyvä sää.

Oon kirjottanut tän postauksen jo vaikka kuinka monta  kertaa ja lopulta pyyhkinyt tekstikentän puhtaaksi, sillä aina on ehtinyt tapahtua jotain uutta tärekää. Oon valittanut vuorotyön riemuista, kertonut päiväreissuista, auringolaskuista ja nousuista, sadepäivistä ja rusketusrajoista. Tästä kesästä.

Mutta jos jotain tästä kesästä pitäisi kertoa, niin 1.7.2016. Päivä jolloin yksi unelma toteutui. Kello varttia vaille viis aamulla, opintopolku ja "OPISKELUPAIKKA MYÖNNETTY." Ihan oikeasti, virallisesti, varmasti, vielä jonain päivänä musta tulee luokanopettaja. En oo vieläkään täysin käsittänyt tätä, mutta fiilis on edelleen ihan hullun onnellinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti